O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Jsme vítězi soutěže Obal roku v kategorii nápoje

Nominovali jsme do soutěže organické šumivé nealkoholické nápoje britského výrobce Healthy Sales Group. Switchle je osvěžující, kaloricky úsporný a pomáhá udržovat dobrou postavu.

ocenění a certifikace
Jsme vítězi soutěže Obal roku v kategorii nápoje

Na trh vstupuje ve třech chuťových variantách. Oblíbenou malinu a granátové jablko doplňuje stále populárnější kurkuma, zázvor a rooibos, získávaný z keře čajovce kapského. V Jižní Africe jsou nápoje roibos populární již po mnoho generací. A nyní si tato osvěžující chuť razí cestu světem a vítězně podmaňuje další oblasti.

Obal na plechovku byl vytisknutý flexotiskovou technologií, jedná se o samolepící etiketu vyrobenou z materiálu fasson shrink vinyl. Etiketa má luxusní vzhled, došlo zde ke vhodnému skloubení materiálu versus podkladu, je skvěle využito grafického designu s materiálem plechovky, který vytváří metalický efekt, etiketa je odolná vůči orosení. Průhledné, parciálně nepotištěné plochy dávají možnost uplatnění podkladu – kovu v designovém řešení motivu.

Nápoj má nejen skvělé vlastnosti, ale také poutavý příběh. Jeho tradice sahá opravdu hluboko do historie -  takřka dva a půl tisíce let zpátky. Už zakladatel lékařství Hippokrates ordinoval jablečný mošt s medem pro posílení odolnosti a dobré mysli. Uplynuly věky a oblíbený drink neztratil nic ze své přitažlivosti. Od 17. století přibyla v jeho letopisech nová kapitola. Psali ji - už pod názvem "Switchel" - pracovití farmáři, kteří kultivovali drsnou divočinu amerického Středozápadu a měnili ji dřinou a skrápěním potu v úrodný kraj. A právě "Switchel", který obsahoval jen zdravé přírodní komponenty, je výtečně občerstvoval na rozpálených polích a v horkých dnech. Dnešní Switchle stojí na výtečných tradicích a vyznačuje se skvělou chutí a kvalitou. 

Spolu s námi stojí na stupni vítězů Royal Crown Cola z Kofoly a Propagační ALE multipack plechovek a skleniček - z Pivovaru Lobkowicz.

Více informací o celé soutěži a všech vítězích zde

 

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ