O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Už i termocitlivá etiketa má svoji „eko“ verzi

Představujeme vám první samolepicí termocitlivý papír s 15% obsahem recyklátu. Je vyrobený z odpadu sesbíraného od spotřebitelů a jeho vzhled i vlastnosti jsou totožné se standardními termo eco materiály.

udržitelnost
Už i termocitlivá etiketa má svoji „eko“ verzi

Materiál rDT od výrobce samolepicích materiálů Avery Dennison funguje ve srovnání s klasickým Direct Thermal (DT) papírem naprosto stejně i na všech stávajících termotiskárnách. Má stejný vzhled i shodné vlastnosti, je BPA-free a pyšní se FSC® (FSC-C131869) certifikací.

Odpovědnost na prvním místě

Jedná se o FSC certifikovaný nenatíraný termocitlivý papír s 15% obsahem recyklátu z tzv. Post Consumer Waste (PCW), neboli sběrného odpadu od koncových uživatelů výrobku. Neobsahuje zdraví škodlivý Bisfenol A.

Vzhled a vlastnosti bez kompromisů

Jeho vzhled i vlastnosti jsou totožné se standardními termo eco materiály, a to ať už se bavíme o zpracování, potiskovatelnosti včetně termocitlivosti i čitelnosti čárového kódu.

Malý krok pro velkou změnu

Vzhled i vlastnosti jsou stejné. Jaké je ale jejich porovnání z pohledu životního prostředí? Při přechodu na rDT ušetříte 9 % stromů, 2 % elektrické energie, 1 % vody a snížíte spotřebu CO2 o 4 %.

rDT - Porovnání.png

Využitelný v mnoha oblastech

Samolepicí termoetikety se používají ke krátkodobému značení rychloobrátkového zboží, jako jsou vážní etikety nebo adresní štítky. Své uplatnění najdou v dopravě, logistice, eCommerce, maloobchodu i v dalších oblastech, kde se využívají etikety s krátkou životností.

4 1 2 3

Pokud se chcete dozvědět víc o rDT a dalších ekologických řešeních, které vám můžeme nabídnout, přihlaste se k odběru novinek.

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ