O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Colognia je zase první!

V Colognii, jako ve většině středních a větších firmách, každoročně procházíme kontrolou udržování systému ISO:9001, ISO:14001 a do konce loňského roku i OHSAS:18001. Zatímco jsme dvě první normy v roce 2017 vyměnili za jejich nově vydanou verzi a aplikovali jsme množství změn v řízení podle jejich požadavků, s integrací normy OHSAS jsme museli počkat do roku 2018, kdy vyšla její nová verze pod číslem ISO:45001.

ocenění a certifikace
Colognia je zase první!

Oproti své starší sestře vznáší nová norma přísnější nároky na začlenění zaměstnanců do zlepšování a hodnocení a klade velký důraz na otevřenost společnosti vůči novým podnětům a připomínkám.

Na těchto věcech bychom pracovali i nebýt normy, každopádně nám pomohly k tomu, získat jako jedna z prvních firem v republice tuto novou certifikaci. Pro představu, první poradci se začali zaškolovat v prosinci, kdy my už byli připraveni. Papíry ale nejsou všechno, takže velmi důležitou věcí, která k certifikátu přispěla, byla i ochota a vstřícnost všech zaměstnanců, kdy sami auditoři byli příjemně překvapeni (po zkušenostech v jiných firmách).

A co je v rámci nové normy jinak? Připravte se na to, že se může objevit schránka pro náměty a připomínky, označená a všem na očích. Také plánujeme, že vás na základě vašich podnětů budeme systematičtěji informovat o tom, jak podnět dopadl a co se bude dít dál. Doufáme, že se nám v následujícím období podaří požadavek normy rozpracovat tak, aby se z papíru přenesla mezi lidi – protože z tohoto důvodu to děláme.

Denisa Hanusková

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ