O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Colognia press získala prestižní ocenění Obal roku 2020

S radostí oznamujeme, že jsme získali prestižní ocenění Obal roku 2020, který každoročně pořádá Obalový institut Syba. Zvítězili jsme v kategorii Kosmetika s naším potiskem laminátové tuby pro hydratační krém na ruce Meruňka od české značky Manufaktura.

ocenění a certifikace firemní novinky
Colognia press získala prestižní ocenění Obal roku 2020

V loňském roce jsme se již po několikáté účastnili soutěže Obal roku 2020. Naším pomyslným želízkem v ohni byla tentokrát laminátová tuba, kterou potiskujeme pro Český národní podnik s.r.o.

Vítězem se stává…

Laminátové tuby Manufaktura se vyznačují náročnou tiskovou technologií. Jediným průchodem flexotiskového stroje aplikujeme reliéfní lak pomocí rotačního sítotisku, studenou ražbu, pět UV flexotiskových barev a matný parciální lak. 

Tuby samy o sobě mají také značnou přidanou hodnotu. Materiál složený z šesti vrstev polyethylenu proložených EVOH barierou zajišťuje optimální podmínky pro uchování obsahu po celou dobu jeho použitelnosti. Tento typ materiálu se používá především pro balení kosmetických produktů. Laminát potiskujeme technologií UV flexo, dále ho odesíláme ke svaření do tvaru tuby a následně je naplněn krémem.

O kosmetice Manufaktura

Ryze česká společnost Český národní podnik s.r.o. obohatila za svou existenci trh mnoha kosmetickými produkty vytvořených s péčí a láskou dle filozofie sobě vlastní: tradice, kvalita, přírodní suroviny, ohleduplnost vůči životnímu prostředí. Vyvíjí, vyrábějí a ve vlastní obchodní síti prodávají kosmetiku Manufaktura, která je inspirována místní historií, tradicí a přírodou. Výjimečnou pozornost věnují také designu, díky čemuž jsou produkty Manufaktura ozdobou každé koupelny a oblíbeným dárkem.

Soutěž Obal roku

Soutěž Obal roku je jedinou certifikovanou soutěží v Česku a na Slovensku zabývající se obalovými řešeními. Soutěže se každoročně účastní desítky společností se svými produkty, které soutěží v několika kategoriích od kosmetiky, přes nápoje a potraviny až k e-commerce. Cení se především zajímavá myšlenka, inovace a technologické zpracování.

Slavnostní předání ocenění

Každoročně také probíhá slavnostní Galavečer obalového kongresu OBALKO, kde je vítězům z jednotlivých kategorií oficiálně předáno ocenění. V uplynulém roce se tato akce bohužel musela, vzhledem k proti covidovým opatřením, zrušit. Iva Werbynská, majitelka a jednatelka společnosti Obalový institut SYBA, byla tak laskavá a osobně nám přivezla cenu přímo k nám do Kolína. Na fotografie z předávání ceny se můžete podívat níže.

IMG_0229_jpg 2.JPG IMG_0233_jpg.JPG IMG_2108.JPG IMG_2115_jpg.JPG
zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ