O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Máme skvělé 17. místo na světě!

Zpráva HP Indigo Print Beat nám udělala obrovskou radost. Umístili jsme se totiž na 17. místě na světě z celkem 3470 sledovaných strojů. 

tiskové technologie

Zpráva HP Indigo Print Beat je řídicí dashboard odeslaný e-mailem společnosti HP Indigo zákazníkům každý týden, aby jim poskytl lepší přehled o výkonu tiskárny. Celkový výkon je agregován do jediného skóre 0-100 Print Beat, takže snadno pochopíte svůj celkový výkon výroby a kde existují příležitosti ke zlepšení.

Zpráva Print Beat sleduje výkon v několika klíčových parametrech: objem tisku, míra selhání, rychlosti restartu  a PIP. Tyto ukazatele nám nejen ukazují, jak dobře naše produkce jede, ale také na které oblasti se zaměřit.

Je vidět, že naši tiskaři si se svým strojem HP Indigo výborně rozumí. Díky jim a celému týmu, který je zásobuje zakázkami!
Děkuji!!! 


Dušan Převrátil, ředitel výroby

 

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ