O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Nechali jsme se inspirovat na konferenci Plantystu

Naše sousedská firma Plantyst pořádala již v pořadí 5. ročník konference Den plný inspirace v sídle Microsoftu v Praze na první jarní den 21.3.2019.

firemní novinky
Nechali jsme se inspirovat na konferenci Plantystu

Dostali jsme také pozvání a rádi jsme se této inspirativní konference s podtitulem „VÝROBA V DATOVÉM VĚKU- Analytika v každodenní praxi výrobního ředitele. Jak pomoci lidem, aby mohli být lidmi i v práci“ zúčastnili.

Keynote měl špičkový spíkr – Michal Šrajer, kdo se trochu orientuje, ví, že je Michal prvním Chief Happiness Officerem u nás v ČR. Jeho přednáška byl skvělý start a výkop do celého dne, zjistil při svém cestování s rodinou po celém světě, že štěstí v práci vám nepřinese skvělý open space, ani ovoce neomezeně, případně posilovna na každém patře, ale že jsou to především vztahy mezi lidmi, smysl práce a ty mohou vést ke společnému růstu. Aneb – jak říká Michal: „Chtěl bych co nejvíc lidem pomoci, aby mohli být lidmi i v práci…“

Emil Němeček z ústecké firmy České filtry překonal svou komfortní zónu, když poprvé v životě vystoupil veřejně na konferenci a vyprávěl o své osobní cestě a o tom, že ego je výborný pomocník, ale i kouzelník s iluzí, který nás snadno namotá na svět tužeb, jež nás činí na chvilku šťastnými.

Gabriela Culík Končitíková z Nadace Tomáše Bati ve Zlíně se dlouhodobě věnuje studiu Baťovy soustavy řízení a jejímu využití v praxi. Její nejčerstvější oblíbená věta Tomáše Bati je nyní: „Svět nepotřebuje, abyste jej zachraňovali. Zachraňte sebe tím, že budete budovat sebe. Tím zachráníte svět.

V odpoledním bloku nás nejvíce zaujal náš manažer DTP Bohdan Holona, který velmi hezkou a jednoduchou formou vyprávěl o tom, jak v jsme v Colognii zaváděli monitorovací zařízení na sledování výroby v roce 2011 a co se událo od té doby. Že tam, kde chyběly informace, docházelo k vytváření spekulací, jak dokázali mistři uchopit čísla a grafy a jak jim nyní Plantyst pomáhá. Ovšem bez komunikace lidí mezi sebou to prostě nejde.

Dalšími spíkry konference byli Tomáš Pařízek z M.C. Triton, Ondřej Kováč z českobudějovického Headu, Martin Tomaník a Michal Horáček z Microsoftu a konečně Michal Kutil z pořádající firmy Plantyst představil čerstvé novinky z dílny Plantystu. Celou konferencí provázel Pavel Horáček, bývalý ředitel výroby liberecké firmy Trumpf, který se rozhodl nyní spoluzaložit se svou dcerou knihkupectví s poetickým názvem Knihomil v České Lípě.

Děkujeme za pozvání a těšíme se zase za rok!

 

Více o konferenci zde

 

Den plny inspirace 2019 2.jpg Den plny inspirace 2019 3.jpg Den plny inspirace 2019 4.jpg Den plny inspirace 2019 5.jpg Den plny inspirace 2019 6.jpg
zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ