O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Představujeme nového obchodního ředitele

Od začátku září nastoupil na pozici obchodního ředitele Vladislav Hofman. Jakou má za sebou profesní kariéru, jak tráví svůj volný čas i jakou radu by dal sám sobě ve svých profesních začátcích? To vše i mnoho dalšího se dozvíte v rozhovoru. 

firemní novinky
Představujeme nového obchodního ředitele

Můžete nám v jedné větě představit, kdo je Vladislav Hofman?

Snažím se být odpovědným rodičem av práci odpovědným profesionálem.

 

Jakou za sebou máte předchozí kariéru?

Již při studiu na VŠE jsem začal pracovat v Čechofrachtu, a.s., jako referent na „sběrné službě“ UK/Francie. Poté jsem ve stejné firmě dostal příležitost budovat obchodní tým pro Prahu a Střední Čechy. Po odchodu z Prahy jsem pokračoval v mezinárodním obchodu ve společnosti Technistone, a.s., kde jsem posléze dostal už i větší manažerskou příležitost. Následovaly firmy Medin, a.s., Servisbal a OTK GROUP, a.s., spojené s obalařinou, ve které nyní v Colognia press pokračuji.

 

Pamatujete si nějaký výrazný zlom ve Vaší kariéře, který Vás nasměroval tam, kde jste teď?

Ano. Byla to nabídka stát se obchodním ředitelem a členem představenstva Technistone, a.s., s osobním cílem přispět ke kladnému provoznímu hospodaření společnosti a strategické změně v její majetkové struktuře. 

 

Proč právě Colognia press? Čím vás zaujala?

Zaujala mě přístupem CEO a majitelů k řízení firmy společně se základní vizí. Zároveň jsem chtěl dál pokračovat v oboru, který mám rád. To, že se budu u zákazníků potkávat se stejnými lidmi jako doposud, je pro mě také plus.

 

Máte nějaké hodnoty, přes které nikdy nejede vlak?

Nelhat. Pokud se mi něco nelíbí nebo je tzv. „proti srsti“, tak to říct. Pozor na sliby, jejichž plnění nezáleží jen na mně. 

 

Je něco, co nemůžete vystát, a naopak co upřímně obdivujete, na svých kolezích?

Na přímé otázky chci přímé odpovědi. Nemám rád „zbytečné okecávání, flink a lenost“. Obdivuji vždy technicky zdatnější kolegy a ty, od kterých se mohu cokoliv naučit. 

 

Máte nějakého mentora či konkrétní vzor?

Vždy jsem se inspiroval u prarodičů a hlavně od rodičů, kteří nám předávali své základní postoje a životní zkušenosti. V práci se můžete inspirovat ode všech, ale jen inspirace od některých vám bude pro další profesní vývoj užitečná :-) 

 

 

VH_web.png

Jak nejraději trávíte svůj volný čas?

Aktivní odpočinek trávím s rodinou, na zahradě a sportem. Konkrétně turistikou, lyžováním, fotbalem/futsalem, péčí o okrasné dřeviny/květiny na zahradě a péčí o malý obecní lesoparčík se sousedy, dále čtením a hraním spojeným se vzděláváním sebe i syna. 

Pasivní odpočinek potom předáváním „moudra a zkušeností“ na syna a pozorováním jeho rozvoje. Snažíme se také chodit do divadla, i když nám doba v posledních 2 letech nepřála. Myslím si, že dovolené máme akční hodně. O víkendech se snažíme, mimo práci na zahradě, také využít pěkné počasí k výletům a účasti na různých obecních a kulturních akcích. 

Máte za sebou nějakou zajímavou dráhu i v jiných oblastech?

Za zmínku stojí asi to, že jsem do 18 let závodně lyžoval i hrál fotbal na nejvyšší úrovni. 

 

Máte nějaké radu, kterou byste dnes dal svému 18letému já?

Snad jen to, že jsem měl makat ještě víc než tehdy.

Line.png
Medailonek.png

Ing. Vladislav Hofman

Je absolventem Fakulty podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze. Svou kariéru odstartoval již při studiích v logistické společnosti Čechofracht, a.s. Od té doby prošel vedoucími pozicemi několika firem. Naposledy pracoval jako vedoucí prodeje v Obchodních tiskárnách Kolín.

Odpovědnost, seberozvoj a rodina patří mezi jeho životní hodnoty. Aktivně odpočívá při turistice nebo sportu, kterému se věnoval dokonce na nejvyšší úrovni. Kromě zvelebování vlastní zahrady pečuje společně se sousedy také o malý obecní lesoparčík.

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ