O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Pro světové ocenění jsme si zaletěli do evropského centra módy

Na podzim loňského roku jsme si vítězstvím v národní soutěži Obal roku 2021 vysloužili možnost ucházet se o světové ocenění WorldStar Awards. Nakonec nám zacinkala rovnou 2 ocenění – vedle klasického v kategorii „ostatní“ také zlatá cena ve speciální kategorii za marketing.

ocenění a certifikace
Pro světové ocenění jsme si zaletěli do evropského centra módy

Magický večer v italském stylu

Slavností galavečer WorldStar Award se konal ve středu 4. května 2022 ve futuristických prostorách Fiera Milano. Za Colognii se do Milána vypravili naši markeťáci – Jirka Havránek a Míša Kudrnová. Kromě skvělé společnosti těch nejlepších z nejlepších a výborného slavnostního menu, kde nechyběla ani typická italská pasta a tradiční dezert Tiramisu, jsme nebyli ochuzeni ani o nabitý kulturní program.

Ačkoli o vítězství v běžných kategoriích jsme věděli už od prosince loňského roku, do poslední chvíle viselo ve vzduchu ještě ocenění ve speciální kategorii za marketing. Přestože nahlas jsme se to báli vyslovit, ve skrytu duše jsme upřímně doufali, že se ve finále objevíme.

A tak se taky stalo. Nakonec jsme se do TOP 3 probojovali společně se skvělými obalovými řešeními od společností Tesarist z TureckaToyo Seikan Group z Japonska. Taková čest postavit se zrovna vedle těchto dvou! 

Když nás nakonec vyhlásili jako vítěze celé kategorie, zatočil se se mnou doslova celý svět,“ uvedla Míša na svém LinkedIn profilu.

WorldStar Awards 2022 v číslech

  • 440 přihlášených z 37 zemí celého světa
  • 240 výherců v 16 standardních a 4 speciálních kategoriích
  • 300 účastníků slavnostního galavečeru
WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press

Více než 50letá tradice WorldStar Awards

Rok 1970. Až sem sahá historie udílení světových ocenění WorldStar Awards. Každý rok se do soutěže přihlásí několik desítek obalových řešení doslova z celého světa.

Soutěž WorldStar Award je jednou z hlavních akcí Světové obalové organizace (WPO) a je předním světovým oceněním v oblasti obalů. Prestižní mezinárodní ceremoniál předávání cen a s tím spojený slavnostní galavečer se každoročně pořádá v jedné ze zemí, která je členem WPO.

WorldStar Awards ilustrují neustálý pokrok obalového designu a technologií a vytvářejí standard mezinárodní obalové úrovně, od kterého se ostatní mohou učit. WPO každoročně oceňuje ty nejlepší z nejlepších z celého světa za inovativní obalová řešení. Jejich cílem není nic menšího, než zvýšit povědomí o důležitosti balení pro lepší život každého z nás a poskytnout veřejné uznání za inovace a úsilí majitelům značek, designérům, studentům a brandingovým agenturám při vytváření obalových řešení budoucnosti. Důraz kladou především na nové výzvy a globální trendy, jako je udržitelnost nebo hygiena.

WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press WorldStar Awards 2022 – Colognia press

Řekněte to plechovkou

Dárek, na který se nezapomíná. To je CoolCAN – online prodejní kanál na bázi web2print řešení. Zákazník si přímo v editoru na webových stránkách vytvoří vlastní design pro personalizovaný potisk plechovek piva nebo energy drinků, a to již od 24 kusů. Designy tiskneme pomocí digitální technologie na shrink sleeve, který se následně nasazuje na plechovku a vlivem tepla se na ni smrští. 

Podařilo se nám nastavit proces výroby smrštitelných rukávových etiket tak, že objednávka projde zcela bez zásahu lidské ruky přímo k tiskovému stroji. První, kdo ji reálně vidí, je tedy až tiskař. Automatizovaným workflow jsme snížili míru chybovosti i celkové výrobní náklady.

 

Jak napsal Jirka Havránek na svém LinkedIn profilu: „Budoucnost je o inovaci a o automatizaci. Tento projekt ukázal, že to jde!

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ