O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Soutěž pro studenty a designéry - Navrhni design "showroomu" společnosti Colognia press

Vytvoř grafický návrh pro naše prostory sloužící k prezentaci produktů naší společnosti.

firemní novinky
Soutěž pro studenty a designéry - Navrhni design "showroomu" společnosti Colognia press

Pro tvoji fantazii máme vymezeny prostory, dle náčrtu níže. Jedná se o obdélníkovou stěnu s otvory (dveře, hasicí technika, trubky topení) o délce cca 18 m a výšce cca 2,6m. Můžeš pracovat s hloubkou cca 0,6 m. Na stěně navrhni design nejen grafiky, ale i vhodné umístění pro naše produkty z designového i praktického pohledu – naše produkty jsou vyráběny hlavně na kotoučích, nicméně můžeš do toho zapojit i finální produkt (ukázku aplikace našeho obalu na finálním produktu – svíčku, kosmetický produkt, apod.).

Zaměřujeme se na 3 oblasti tisku

– samolepicí etikety, flexibilní obaly + laminátové tuby, shrink sleeve.

Více zjistíš na našem webu. Jsme moderní, inovativní společnost, která má svou remní identitu, proto i tebe chceme trochu směřovat k jejímu dodržení, nicméně pokud zvolíš jinou cestu, necháme se překvapit. Na vyžádání zašleme LOGOMANUÁL. Oceníme tvůj důvtip a nápad. Jak to uchopíš je jen na tobě, ale musí to zapadnout a dej si pozor, ať neporušíš něčí autorská práva. Pro případnou konzultaci se na nás neváhej obrátit.
 

Odměna
Za odměnu bude vítěz, kterého interně vybereme, odměněn částkou 4 000 Kč a pokud nás opravdu zaujmeš, můžeš být součástí naší firmy i do budoucna.

Přihlášení prací
Vytvořený návrh zašlete nejpozději do 21.5.2019 na adresu jiri.havranek@cologniapress.com

Vyhodnocení soutěže proběhne nejpozději do 31. května 2019 a výsledky budou vyvěšeny na našem webu. Své návrhy prosím zasílejte v elektronické podobě (data musí být v křivkách a editovatelná). Formát: tiskové pdf + zdrojová data (AI)

E-mail musí obsahovat: Jméno a příjmení autora, kontakt (e-mail, telefon) a přiložená data.
V případě, že by se nám žádný ze zaslaných návrhů nelíbil, přesto vybereme tři nejlepší a odměníme každého finanční částkou ve výši 500 Kč.
 

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ