O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Vyhráli jsme prestižní ocenění Obal roku 2021

Letos jsme do soutěže přihlašovali jediný exponát, a to CoolCAN – online prodejní kanál na bázi web2print řešení. Sázka na jedinou kartu se vyplatila a my si hrdě a s obrovským potěšením odnášíme ocenění Obal roku 2021.

ocenění a certifikace
Vyhráli jsme prestižní ocenění Obal roku 2021

Vyhráli jsme v ohromné konkurenci

Ocenění Obal roku jsme získali v kategorii Procesy a technologie. A právě pro něj si na galavečeru se slavnostním vyhlášením výsledků soutěže na pódium došli Jirka Havránek s Míšou Kudrnovou – náš dvojčlenný marketingový tým.

Soutěž Obal roku je jedinou certifikovanou soutěží v Česku a na Slovensku, která se zabývá obalovými řešeními. Soutěže se každoročně účastní desítky společností se svými produkty, a to v několika kategoriích – od kosmetiky, přes nápoje a potraviny až k e-commerce. Cení se především zajímavá myšlenka, inovace a technologické zpracování.

Slavnostní galavečer, během kterého probíhá předávání cen, se již tradičně konal v konferenčních prostorách Aquapalace Hotel Prague a byl pomyslnou třešničkou na dortu po celodenním nabitém programu obalového kongresu Obalko.

WorldStar Awards aneb jedeme dál

To ale není vše. Vítězové jednotlivých kategorií z národních soutěží se mohou tradičně ucházet také o světové ocenění WorldStar Award, které každý rok pořádá World Packaging Organisation (WPO). „Ačkoli se zdá, že konkurence bude letos opravdu silná, rozhodně na to máme. Byla by velká škoda, kdybychom to nezkusili,“ zmínila před podáním přihlášky Míša Kudrnová. A měla pravdu. Dnes už vám můžeme prozradit, že jsme i toto ocenění opravdu získali.

Zatímco vítěze hlavních kategorií už známe, ve hře stále ještě zůstávají ocenění ve speciálních kategoriích. Ta se vyhlašují až v rámci slavnostního ceremoniálu, který se letos uskuteční na začátku května v italském Miláně. Jednou z těchto kategorií je i marketing, kde potenciálně můžeme uspět. Držte nám palce!

Obal roku 2021 – Ocenění.jpg Obal roku 2021 – Předání ocenění zdálky.jpg Obal roku 2021 – Foto týmu na šířku.jpg Obal roku 2021 – Začátek.jpg Obal roku 2021 – Z pódia.jpg

Dárek, na který se nezapomíná. To je CoolCAN

Ponožky k Vánocům nebo bonboniéra k narozeninám jsou přežitek. Díky vlastnímu designu plechovek si obdarovaný odnese nejen jedinečný dárek, ale především zážitek s ním spojený. Zákazník si přímo v editoru na webových stránkách coolcan.cz vytvoří vlastní design pro personalizovaný potisk plechovek piva nebo energy drinků, a to již od 24 kusů. Designy tiskneme pomocí digitální technologie na shrink sleeve, který se následně nasazuje na plechovku a vlivem tepla se na ni smrští.

Podařilo se nám nastavit proces výroby smrštitelných rukávových etiket tak, že objednávka projde zcela bez zásahu lidské ruky přímo k tiskovému stroji. První, kdo ji reálně vidí, je tedy až tiskař. Automatizovaným workflow jsme snížili míru chybovosti i celkové výrobní náklady.

Web2print řešení má obrovský potenciál a je potřeba nezaspat dobu. V Colognii si to uvědomujeme a uvědomujeme si, že automatizace výrobního procesu, outsourcing, personalizovaný obsah a inovativní přístup jsou a budou témata příštích let. No a co víc, když si zákazník zvládne vše udělat sám na jednom místě a on-line,“ napsal po vyhlášení výsledků Jiří Havránek na svůj LinkedIn profil.

 

Čeká nás ještě spousta práce. A my se na ni upřímně těšíme.

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ