O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Získali jsme ocenění Obal roku 2022

Již potřetí za sebou jsme obhájili výherce prestižního českého ocenění Obal roku. Tentokrát v nové kategorii „Pivní Design Touch – etiketa“ za smývatelné wash-off etikety pro řemeslné cidery F. H. Prager.

ocenění a certifikace
Získali jsme ocenění Obal roku 2022

Smývatelné etikety pro vratné nápojové lahve

Cidery F. H. Prager patří už nějakou dobu do nápojové rodiny společnosti Kofola ČeskoSlovensko. Mají za sebou čerstvý rebrading, ze kterého vzešly úžasné etikety. A to i pro úplně první nealkoholické cidery na českém trhu. Je nám ctí, že můžeme být součástí. Etikety tiskneme na snadno smývatelnou PET fólii – tzv. wash-off materiál, který je vhodný především pro pivovary a další nápojáře se zálohovaným systém vratných lahví.

Výhody wash-off materiálu

  • V transparentní variantě mohou být prakticky „neviditelné“
  • Lze je z lahve snadno odstranit ve vodní lázni
  • Zvládnou celou řadu zušlechtění: od horké i studené ražby, přes rotační sítotisk až po klasické i speciální laky

V časopisu Packaging Herald zdůvodnil výběr wash-off materiálu Alexandros Samaras, Junior Brand Manager ve společnosti Kofola ČeskoSlovensko: „Zvolili jsme je proto, že jsou naše třetinkové lahve vratné a omyvatelné. Skleněný obal je díky naší myčce a omyvatelným etiketám schopen projít několika desítkami cyklů znovunaplnění.“

Obal roku 2022 | Colognia press Obal roku 2022 | Colognia press Obal roku 2022 | Colognia press Obal roku 2022 | Colognia press Obal roku 2022 | Colognia press

Galavečer Obal roku

Slavnostní obalový galavečer proběhl v moderních prostorách Aquapalace Hotel Prague a tradičně tak uzavřel nabitý program prvního dne obalového kongresu Obalko. Jeho 10. ročník opět pořádala společnost ATOZ Group, vydavatel odborného čtvrtletníku Svět Balení, tentokrát s tématem FuturePack: Zaostříme na budoucnost balení.

Pro ocenění si na pódium došla naše obchodní manažerka Lucka Doušová spolu s Alexandrosem Samarasem. Celým večerem provedla skvělá moderátorka Marcela Augustová.

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ