O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Hledali jsme inspiraci na konferenci Plantystu

Výroba v datovém věku a neb "Jak získat lidi pro změnu a jak podpořit zaměstnance při zavádění procesu monitorování výroby?" To byl titulek letošní konference Den plný inspirace, který již po 4. pořádala firma Plantyst 26.dubna v prostorách firmy Microsoft v Praze. Colognia byla hrdým partnerem této akce.

firemní novinky
Hledali jsme inspiraci na konferenci Plantystu

Letos si kolegové z Plantystu vybrali modrý banán již do úvodní fotografie – má symbolizovat nesouvislý koridor urbanizace a hlavní evropský jádrový prostor v západní Evropě. Táhne se od severozápadní Anglie na severu, přes Benelux, sever Francie, západní a jihozápadní Německo, Švýcarsko až po severoitalský Milán na jihu. V zakřivení tohoto koridoru (z toho důvodu označení „banán“) se nacházejí města jako Londýn, Brusel, Amsterdam, Kolín nad Rýnem, Frankfurt nad Mohanem, Curych a Milán a tvoří jednu ze světově největších koncentrací obyvatelstva, finančních prostředků a průmyslu. (zdroj Wikipedie) V Colognii jsme si tedy vzali za své vyrobit modré banány – a to tak, že jsme vyrobili modré shreenk sleeve rukávy, které jsme poté na banány navlékli. Výsledek můžete posoudit sami na fotografiích.

Celou konferencí provázel víceprezident Svazu průmyslu a obchodu Radek Špicar, který měl také jednu z přednášek na téma – Důsledky levné ekonomiky pro budoucnost českého průmyslu.

Petr Kadlec měl úvodní slovo a rázem si získal všechny posluchače svou přednáškou o tom, jak si získat lidi kolem nás pro cestu za společným cílem, ovšem z hlediska neurovědy. Z jeho přednášky vyplynulo, že hlavním prostředkem k zapojení lidí je KOMUNIKACE, jedním z možných řešení, jak se posunout, je udělat jeden krok za naši komfortní zónu a potom ty kroky postupně přidávat. Lidé musím mít možnost se učit, vzdělávat, musí vědět odpovědi Co, proč a jak.

Na slova navázal Leoš Jiřele, předseda představenstva z firmy Solea, kde zaměstnávají 132 lidí a z toho 70 % osob má nějaký handicap. Leoš skromně tvrdil, že ho ke změnám ve firmě vedlo vcelku jednoduché zjištění, že strávíme v práci 1/3 života a že bychom tedy práci neměli přežívat, ale prožívat. Leoš zavedl mnoho opatření k lepší a zdravější firemní kultuře, např. hlasování o tématech firmy, diskuze, pravidelné měsíční porady všech zaměstnanců, které zakončují pozitivním kolečkem, možnost nákupu zdravých potravin ve firmě, podporu zero waste. Také v Solee zavedli měsíční podíl jednotlivce na zisku firmy, k čemuž jim skvěle pomáhá právě Plantyst s jeho online monitorováním výroby. Dále v Solee pořádáají řadu společných akcí – jako teambuildingy, akce Z, rituály – např. přijetí nového kolegy, vánoční zpívání koled a rozsvěcení stromečku, apod. Výsledek? Nulová fluktuace lidí a to nejsou v regionu zdaleka nejlépe platícím zaměstnancem. Gratulujeme, Leoši!

Další spíkři byli neméně zajímaví – například ředitel výroby z firmy Purgina Bohuš Kokumberg, který mluvil o svém úspěchu zapojení zaměstnanců a míře věrnosti spokojených zákazníků, ale nic by se neobešlo bez odvahy, kterou hodně často Bohuš zmiňoval.

Díky vizionářské přednášce Nikoly Plaska z Microsoftu jsme zjistili, že Colognia press byla v sále jediná firma, kde měli e-maily všichni zaměstnanci včetně tzv. modrých límečků. To nás potěšilo. Také jsme se dozvěděli, že digitální transformace vyžaduje rychlost a agilitu. A někdy být rychlý znamená více než být perfektní.

Děkujeme Plantystu za pozvání, odjížděli jsme s hlavami plnými inspirativních nápadů a tak to má být.

 

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ