O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Jsme firmou roku 2018 Středočeského kraje

Soutěž Vodafone Firma roku 2018 Středočeského kraje ovládla Colognia press, tiskárna vyrábějící etikety nejrůznějších druhů.

ocenění a certifikace
Jsme firmou roku 2018 Středočeského kraje

Zástupci firmy Colognia press se 17.10.2018 zúčastnili finálového večera soutěže Vodafone Firma roku 2018, aby zde úspěšně firmu prezentovali a vybojovali vítězství. Spolu s ním obdržela firma znovu i titul Vodafone Odpovědná firma roku 2018.

Kolínská tiskárna, vybudovaná od nuly vyrostla během 22 let na podnik s téměř 130 zaměstnanci. V loňském roce skončila ve stejném klání na druhém místě a letos si již odnesla vítězství. Porotu doslova okouzlila. „Firma porotu zaujala svým příběhem. Jejich etikety vidíme na výrobcích všude kolem nás a bez zajímavosti jistě není, že mají i etikety s Braillovým písmem,“ zhodnotila členka poroty Renata Pazourková z Vodafone Czech Republic. Mezi hlavní zákazníky firmy patří: Foxconn, DHL, Tchibo nebo Vitana. Zákazníci mají po spuštění nového webu vstup do zákaznického rozhraní, kde mohou v podstatě online sledovat svou zakázku a také si na kalkulačce spočítat ceny produktů.

Vodafone Odpovědná firma roku 2018

Tuto cenu uděluje společnost Vodafone Czech Republic ve spolupráci s Nadací Vodafone a Colognia press ji získala již podruhé. „Porota Nadace Vodafone ocenila zejména širokou škálu zaměstnaneckých benefitů, rovný přístup k odměňování mužů a žen a možnosti osobního rozvoje a vzdělávání. Dbají na soulad rodinného života s pracovním a mimo jiné nabízejí rodičům po rodičovské dovolené nebo i v době rodičovské dovolené možnost částečného pracovního úvazku. Colognia press dlouhodobě patří mezi organizace, které v regionu významně podporují sociální, kulturní a sportovní projekty. Udržují a zlepšují systémy ochrany životního prostředí podle normy ČSN EN ISO 14001:2005, a trvale se tak zaměřují na snižování dopadu z činnosti na životní prostředí,“ okomentovala volbu Adriana Dergam, ředitelka korporátní komunikace a společenské odpovědnosti, Vodafone Czech Republic.

„Máme z obou ocenění obrovskou radost, je to pro nás určitě i velký závazek do budoucnosti vůči našim zaměstnancům, vůči klientům i vůči majitelům,“ komentuje skvělý výsledek CEO Štěpánka Líznerová.

Cena Hospodářských novin Firma roku 2018 je určena všem firmám v České republice, které splňují následující podmínky: firma podniká v ČR dle platných zákonů a je zapsána v obchodním rejstříku; společnost má alespoň dvouletou účetní historii; obrat společnosti nepřesahuje hranici 1,5 mld. Kč; účastník není v insolvenci dle zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon); nemá v evidenci daňové nedoplatky; statutární zástupce nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání soutěžícího, nebo pro trestný čin proti majetku; společnost nemá splatný nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění nebo pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti.

Soutěž patří svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským kláním v zemi. V hodnocení dosahuje maximální objektivity a vytváří zcela ojedinělé vzájemné porovnání účastníků v jednotlivých krajích i za celou Českou republiku.

Zájemci o účast v soutěži Firma roku 2018 odpovídají na stručné otázky, které charakterizují jejich firemní podnikání a také popisují svůj podnikatelský příběh. Nedílnou součástí hodnocení firem je také tzv. „scóring“, který zkoumá finanční ukazatele firem. Scóring vypočítává specializovaný software na základě rentability vlastního kapitálu a aktiv, běžné likvidity, pohotové likvidity a celkové zadluženosti, ale i její struktury, obrátky aktiv z tržeb, provozní marže a produktivity práce. V jednotlivých krajích hlasuje odborná porota složená ze zástupců partnerů, asociací a cechů (více viz Partneři). Pro každé regionální kolo je určeno 10 firem, které uspěly nejlépe v hodnocení finančních ukazatelů, tzv. scóringu. Pořadí firem v jednotlivých krajích pak určuje odborná porota.

Do celorepublikového finále postupuje 14 vítězů krajských kol Firma roku 2018. Vítěze finálového kola určí celostátní porota. Vítězné firmy ze všech krajů se osobně prezentují před odbornou porotou. Ve finálovém kole záleží čistě na schopnostech prezentujících firem, jak se firmy orientují v konkurenčním prostředí, jak ambiciózní a reálné jsou jejich podnikatelské plány a jak přispívají k rozvoji okolí.

Vítězové krajského kola se stávají zároveň celorepublikovými finalisty. Slavnostní vyhlášení celostátních výsledků soutěží Vodafone Firma roku 2018Česká spořitelna Živnostník roku 2018 Vodafone Odpovědná firma roku 2018 se uskuteční 12. prosince na pražském Žofíně.

Vodafone Firma roku 2018 Středočeského kraje: 
1. Colognia press a.s. – moderní tiskárna (Kolín) 
2. Chalk, s.r.o. – výroba magnesia pro sportovní účely (Suchodol) 
3. EBAS spol. s r.o. – sériová kovovýroba (Benešov) 

Česká spořitelna Živnostník roku 2018 Středočeského kraje: 
1. Pavla Krátká – psaní a tvorba originálních knih pro děti i dospělé (Lety) 
2. Miroslav Vybulka – vývoj a výroba jednoduchých strojů a montážních pomůcek pro elektromontážní firmy (Herink) 
3. Zdeněk Moc – podnikání v zemědělské výrobě (Starý Vestec)

Vodafone Odpovědná firma roku 2018 Středočeského kraje: 
Colognia press a.s. – moderní tiskárna (Kolín)

 

Více informací zde

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ