O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

LabelExpo 2019

24. až 27. září se v Bruselu uskutečnil již čtyřicátý ročník tradičního veletrhu LabelExpo Europe 2019. A my jsme byli při tom!

veletrhy a výstavy
LabelExpo 2019

Během těchto 4 dní se na ploše 9 hal sešlo více než 600 vystavovatelů z celého světa. Tento veletrh se koná vždy jednou za dva roky a soustředí na jedno místo jak dodavatele tiskových technologií, barev, finalizačních a zušlechťovacích zařízení, tak i dodavatele softwarových řešení pro přípravu tiskových dat a jejich kontrolu. Stejně tak bylo možné seznámit se s novinkami na poli potiskovaných substrátů, kde jsou dostupná jak environmentálně příznivá řešení, tak speciální materiály například pro farmacii, automobilový nebo logistický průmysl.

Tohoto veletrhu se jako návštěvníci účastníme pravidelně, protože je to také možnost potkat se s našimi stávajícími i potenciálními dodavateli. Měli jsme možnost prohlédnout si jak novinky, tak již vyzkoušená řešení a shlédnout několik zajímavých živých demonstrací těchto produktů. Zároveň jsme si doplnili potřebné informace, abychom mohli plánovat následující investice jak v souladu s firemní strategií, tak s globálními trendy, které jsou v obalovém a etiketovém průmyslu aktuální. 

Bohdan Holona

 

zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ