O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Potištěné laminátové tuby pro kosmetiku značky Manufaktura

Zakázka, kterou společnost Colognia press realizovala pro Český národní podnik a jeho značku Manufaktura, spočívala v požadavku na vysoce kvalitní potisk laminátových tub pro krémy dané značky. Použit byl flexotiskový stroj Gallus RCS 330 a tiskové desky Asahi.

 

tiskové technologie
Potištěné laminátové tuby pro kosmetiku značky Manufaktura

Tiskárna Colognia press nabízí široký sortiment výrobků, který stále rozšiřuje. Pomáhá jí k tomu moderní strojové vybavení. Mezi produkty této ryze české firmy patří především klasické a speciální etikety, ale zabývá se také celou řadou dalších produktů, jako jsou například visačky, flexibilní obaly nebo vstupenky. V neposlední řadě zde umí potiskovat laminátové tuby. A právě těm se budeme věnovat v případové studii o kosmetice Manufaktura společnosti Český národní podnik.

Také Český národní podnik se sídlem v Praze je 100% česká společnost, která působí na trhu již od roku 1991. V areálu bývalého cukrovaru v pražských Čakovicích vyvíjí, vyrábí a ve vlastní obchodní síti prodává přírodní kosmetiku Manufaktura. Inspiraci hledá v místní historii, tradici a přírodě. Pří výrobě využívá lokální suroviny s vysokým obsahem přírodních ingrediencí. Jenom pro zopakování, více jsme o společnosti psali v říjnovém vydání, je důležité zmínit, že celý kosmetický koncept doprovází myšlenka domácích lázní vycházející z české lázeňské tradice. Cílem je zmírnit novodobou uspěchanou dobu a navodit pocit pohody.

V Manufaktuře jsou také aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje. Neustále se zamýšlí nad otázkami, jak tvořit, vyrábět i prodávat v rámci zachování co největší ohleduplnosti vůči přírodě. Popsaný koncept a filozofie firmy by se měl odrážet také v grafickém designu obalů.

Společnost Český národní podnik oslovila kolínskou tiskárnu Colognia press s poptávkou na výrobu potištěných laminátových tub na kosmetiku. „Vnímali jsme to jako příležitost, protože laminátové tuby umíme potiskovat, a proto jsme se s klientem domluvili na společné návštěvě v naší firmě. Vždy vnímáme jako velkou výhodu, když nás klient navštíví přímo u nás, protože tak máme možnost ukázat mnohem více,“ uvádí Jiří Havránek, produktový manažer Colognie. Klient požadoval kvalitní tisk, doplněný o ražbu a sítotisk, kromě toho si přál také kompletaci tub. „Pro naše nové produkty jsme v loňském roce hledali nového dodavatele PBL tub. Po prohlídce výrobního zázemí společnosti Colognia press v únoru jsme se rozhodli pro tuto tiskárnu. Už po nátisku nám bylo jasné, že kvalita tisku výrazně převyšovala stávajícího dodavatele,“ vysvětluje Martin Homolka, vedoucí zásobování společnosti Český národní podnik.

„Prvním produktem v novém designu byl pečující levandulový krém na ruce a nohy, poté následoval osvěžující krém na ruce orange & grapefruit a hydratační krém na ruce s meruňkovým olejem,“ doplňuje Jiří Havránek. Jelikož jsme schopni zajistit kromě potisku i kompletaci, ušetřili jsme klientovi práci s řešením jednotlivých subdodávek a nabídli mu vše jako kompletní službu.

„Vlastní výroba a dodání finálních tub bylo bez problému a proběhlo v dohodnutém termínu. V návaznosti na tuto dobrou zkušenost se snažíme u firmy Colognia press tisknout většinu používaných tub, neboť kvalita provedeného tisku zvedá atraktivitu celého obalu,“ hodnotí spolupráci Martin Homolka. 

Více info v posledním v časopisu Packaging Herald 1-2/2020

Manufaktura_1.jpg Manufaktura_2.jpg Manufaktura_3.jpg Manufaktura_4.jpg
zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ