O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Variabilní data v praxi

Naše tiskárna jde stále kupředu, inovace a nové trendy nás zajímají, a proto jsme se rozhodli 25. ledna 2018 uspořádat workshop pro naše zákazníky s tématem VARIABILNÍ DATA V PRAXI.

firemní novinky
Variabilní data v praxi

Představili jsme nové trendy v polygrafii, ukázali jsme, jak digitálně tisknout nekonvenčním způsobem, předvedli jsme nové možnosti designu výrobků. Děkujeme všem skvělým spíkrům - Jiřímu Fabiánovi, Martinu Bělíkovi, Bohdanovi Holonovi a Jiřímu Havránkovi.

Jiří Fabián představil svět plný změn z pohledu IT, Jirka Havránek kontroval technologickou připraveností Colognie na tyto změny v chování nové generace. Tradičně velmi vtipný Martin Bělík přidal svůj produktově-marketingový pohled a roli korporátních leaderů ve světě digitálních technologií HP.

Bohdan Holona podporoval myšlenku využívání Smartstream Mosaic, ukázal konkrétní práci s tiskovým daty. Aktivní pomoc grafikům, kteří se chtějí odlišit od hlavního proudu, je pro nás samozřejmostí. A protože byl o tento seminář nečekaný zájem, můžete se těšit na jeho pokračování v tomto roce.

zpět na všechny články

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ