O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Velká výprava na Jižní Moravu do firmy Sonnentor

V pátek 13.9. 2019 se téměř celá Colognia press vydala na velkou výpravu do Čejkovic, aby zde navštívila našeho zákazníka - firmu Sonnentor, pro kterou vyrábíme flexibilní obaly. 

firemní novinky
Velká výprava na Jižní Moravu do firmy Sonnentor

Bylinkový BIO ráj nabízí exkurze ve výrobě, ročně jej navštěvuje tisíce turistů a návštěvníků, kteří mohou vidět transparentní podnikání SONNENTORU na vlastní oči. SONNENTOR neprodává své produkty do nadnárodních řetězců a supermarketů, ale přesto se mu daří pomalu získávat nové zákazníky, zřizovat v Čejkovicích nová pracovní místa i podporovat regionální dodavatele.

Začátkem devadesátých let, kdy byl SONNENTOR v Rakousku ještě malá firmička o třech zaměstnancích, se setkávají Johannes Gutmann a Tomáš Mitáček na jedné konferenci o ekologickém zemědělství. Netrvalo dlouho a v roce 1992 společně založili na jižní Moravě český SONNENTOR. "Učarovala mně tehdy myšlenka dělat smysluplnou práci na pomezí potravin a lidové medicíny a pomáhat s odbytem kvalitních produktů ekologických zemědělců. Když mi Johannes v roce 1992 nabídl, abych se s ním pokusil vytvořit něco podobného v České republice, byl jsem právě před ukončením školy a neváhal jsem ani minutu.” vzpomíná Tomáš Mitáček.

V jihomoravských Čejkovicích opravil SONNENTOR nejprve areál starého zdevastovaného Havlíčkova mlýna a později celý areál starého rozpadlého kravína na kopci nad historickými Templářskými sklepy a proměnil ho v moderní výrobní areál na zpracování bylin, čajů a koření z ekologického zemědělství. SONNENTOR patřil od začátku k jedněm z prvních průkopníků ekologického zemědělství v České republice. V roce 2009 nastoupil do vedení čejkovického SONNENTORU Josef Dvořáček a navázal na práci zakladatelů. Další přestavba čejkovického výrobního areálu v roce 2012 dala vzniknout turistickému bylinkovému ráji. 

Děkujeme mnohokrát za vlídné přijetí.

#Sonnentor #Bio #Happiness@Work

Sonnentor 2.jpg Sonnentor 3.jpg Sonnentor 4.jpg Sonnentor 5.jpg Sonnentor 6.jpg Sonnentor 7.jpg Sonnentor 8.jpg Sonnentor 9.jpg Sonnentor 10.jpg Sonnentor 11.jpg Sonnentor 12.jpg Sonnentor 13.jpg Sonnentor 14.jpg Sonnentor 16.jpg Sonnentor 17.jpg Sonnentor 18.jpg Sonnentor 19.jpg
zpět na všechny články

Sdílejte článek na sociálních sítích

Facebook LinkedIn

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ