O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn

Blog

Jak na ekologické etikety – závěr série | 7/7
11.07.2022

Cílem seriálu bylo přiblížit poskytovatelům i zadavatelům tiskových služeb podobu aktuálních možností moderní ekologické výroby a zpracování etiket. V rámci seriálu jsme si představili 5 přístupů nabízejících všechny klíčové vlastnosti a současně splňující nejpřísnější nároky na kvalitu i ekologickou nezávadnost.

Kompostovatelné etikety | 6/7
01.06.2022

Jaký je rozdíl mezi kompostovatelným a biodegradabilním materiálem? A co rozložitelné materiály? Nebo je to to samé? V posledním článku naší eko-série o moderních materiálech na výrobu etiket jsme si posvítili právě na toto téma.

Etikety pro PET obaly: CleanFlakeTM | 5/7
17.05.2022

Jak jste se mohli dozvědět v předchozích článcích, PET obaly jsou právě tím materiálem, kde není žádoucí použití etiket ze stejného druhu materiálu jako obal.

Smývatelné etikety | 4/7
28.04.2022

Smývatelné etikety nacházají stále větší oblibu, a to jak u výrobců, tak u jejich koncových spotřebitelů. Ruku v ruce s tímto trendem jdou také výrobci materiálů i tiskárny etiket samotné. Nás nevyjímaje.

Monomateriály | 3/7
13.04.2022

Monomateriálový přístup k obalům patří k základním stavebním kamenům EcoDesignu a až na výjimky (např. sklo či recyklace PET obalů) je tím nejlepším řešením z hlediska recyklace.

Ať mluví etiketa! Využijme příběh materiálu | 2/7
25.03.2022

Jak jsme si představili v minulém článku, existuje velké množství standardních materiálů s recyklovaným obsahem, které je možné využít na výrobu etiket. Co třeba nechat materiál mluvit za vás? Dnes se zaměříme především na ekologické papíry s prémiovým vzhledem, který hned upoutá každého spotřebitele, a jsou snadno využitelné v moderním marketingovém mixu (v komunikaci).

Jak na ekologické etikety – úvod do nové série | 1/7
08.03.2022

Ve spolupráci s výrobcem a dodavatelem materiálů Avery Dennison a Novinami pro grafický průmysl jsme si pro vás připravili sérii článků, které podrobně představí současné moderní materiály určené pro výrobu a potisk etiket. Vzhledem k současnému trendu se zaměříme zejména na materiály pro výrobu ekologických etiket.

Už i termocitlivá etiketa má svoji „eko“ verzi
17.05.2021

Představujeme vám první samolepicí termocitlivý papír s 15% obsahem recyklátu. Je vyrobený z odpadu sesbíraného od spotřebitelů a jeho vzhled i vlastnosti jsou totožné se standardními termo eco materiály.

Report: Colognia Press uklízela Kolín i široké okolí
29.03.2021

Na konci března proběhla celorepubliková akce Ukliďme Česko, do níž se někteří z nás aktivně zapojili. Je až k nevíře, co všechno a v jakém množství jsme sesbírali.

Ekologie: téma dnešních dní v Colognia press
25.02.2021

Ekologie, recyklace, udržitelnost. To jsou čím dál častěji skloňované pojmy nejen v obalovém odvětví a polygrafii, ale také přímo u nás v Colognia press. Jakožto tiskárna jsme si totiž plně vědomi naší odpovědnosti vůči životnímu prostředí a snažíme se v tomto ohledu dělat každým dnem alespoň malý krůček, který snad bude jednou znamenat velký posun vpřed.​

Předchozí články
1/2
Starší články

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ