O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn

Blog

Implementace Helios Nephrite pokračuje
02.05.2023

I v dnešních dnech nám nadále probíhá implementace nového informačního systému. Aktuálně máme zcela vyřešenou agendu zpracování mezd (včetně elektronické komunikace s úřady), kompletní agendu personalistiky a také účtárna již od ledna provádí měsíční nápočty DPH v Nephritu.

Bilancování uplynulého roku 2022
06.02.2023

Rok 2022 je za námi a můžeme bilancovat. I přes zlomové a náročné momenty, které nás donutily v průběhu roku k razantním úsporným opatřením, hospodářský výsledek lze prohlásit za velmi důstojný.

Představujeme nového obchodního ředitele
25.10.2022

Od začátku září nastoupil na pozici obchodního ředitele Vladislav Hofman. Jakou má za sebou profesní kariéru, jak tráví svůj volný čas i jakou radu by dal sám sobě ve svých profesních začátcích? To vše i mnoho dalšího se dozvíte v rozhovoru. 

Nasazujeme nový informační systém
11.10.2022

Jednou z největších letošních změn v Colognii bude bezesporu také změna interního informačního systému.

Nedostatek materiálů a rostoucí inflace akceleruje změny v souladu s vizí Colognia press z roku 2021
21.06.2022

Nové prostory, efektivnější práce založená na procesním řízení a automatizaci a rozvoj kompetencí zaměstnanců. I tak by se dala shrnout nová vize naší společnosti na nadcházející roky.

Colognia má nového muže ve svém vedení
30.03.2022

Koncem roku 2021 změnila židle v kanceláři ředitele společnosti svého majitele. Štěpánku v čele Colognie vystřídal Miroslav Galuška – muž s hlubokým technickým zázemím, silnou procesní orientací a vášní pro osobní rozvoj.

Report: Colognia Press uklízela Kolín i široké okolí
29.03.2021

Na konci března proběhla celorepubliková akce Ukliďme Česko, do níž se někteří z nás aktivně zapojili. Je až k nevíře, co všechno a v jakém množství jsme sesbírali.

Colognia press získala prestižní ocenění Obal roku 2020
25.02.2021

S radostí oznamujeme, že jsme získali prestižní ocenění Obal roku 2020, který každoročně pořádá Obalový institut Syba. Zvítězili jsme v kategorii Kosmetika s naším potiskem laminátové tuby pro hydratační krém na ruce Meruňka od české značky Manufaktura.

Provozní opatření - Covid 19
16.03.2020

Vážení obchodní přátelé, s ohledem na vývoj situace v posledních dnech Vás chceme ujistit, že výroba v Colognii běží i nadále standardně a bez významnějších omezení.

SOUTĚŽ - Originální adventní kalendář
22.10.2019

Chceš vytvořit návrh na originální adventní kalendář? Můžeš se zapojit do naší soutěže. 

Předchozí články
1/4
Starší články

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ