O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn

Blog

Colognia press získala prestižní ocenění Obal roku 2020
25.02.2021

S radostí oznamujeme, že jsme získali prestižní ocenění Obal roku 2020, který každoročně pořádá Obalový institut Syba. Zvítězili jsme v kategorii Kosmetika s naším potiskem laminátové tuby pro hydratační krém na ruce Meruňka od české značky Manufaktura.

Ekologie: téma dnešních dní v Colognia press
25.02.2021

Ekologie, recyklace, udržitelnost. To jsou čím dál častěji skloňované pojmy nejen v obalovém odvětví a polygrafii, ale také přímo u nás v Colognia press. Jakožto tiskárna jsme si totiž plně vědomi naší odpovědnosti vůči životnímu prostředí a snažíme se v tomto ohledu dělat každým dnem alespoň malý krůček, který snad bude jednou znamenat velký posun vpřed.​

Na webináři jsme ukázali, jak být víc „eko“
14.01.2021

Koncem loňského roku proběhl náš první webinář zaměřený na ekologické materiály. Snažili jsme se ukázat našim zákazníkům, jaké materiály jsou v současné době na trhu a jak by je právě oni mohli zařadit do svého portfolia.

Ekomodulace jakožto prostředek na snížení obalového odpadu
13.01.2021

Novela zákona o obalech přijatá v rámci cirkulárního balíčku klade důraz především na snadno recyklovatelný design obalů výrobků. Obaly ohleduplné k životnímu prostředí budou zvýhodňovány – ekologicky i ekonomicky.

Odpadová revoluce klepe na dveře. Co od ní můžeme očekávat?
17.12.2020

Více jak polovina komunálního odpadu v ČR končí na skládkách. Tomu ale bude brzy konec.

Na druhou vlnu koronaviru jsme připraveni
05.06.2020

V době karantény i v rámci jejího postupného rozvolňování jsme rozhodně nezaháleli. Kromě naší běžné činnosti se nám také podařilo vyrobit ochranné štíty obličeje a napomoci tak našim zaměstnancům cítit se o něco bezpečněji.

31.03.2020

S ohledem na aktuální situaci v souvislosti s onemocněním Covid 19 se organizátor veletrhu INTERPACK po intenzivním jednání s partnery rozhodl odložit konání veletrhu INTERPACK 2020. Nový termín je stanovený na 25.2. – 3.3.2021. Děkujeme za pochopení.
 

Společně v boji proti Coronaviru  - COVID 19
24.03.2020

Stejně jako většina z vás, je i naše společnost zasažena současnou situací. Přesto se snažíme dělat maximum pro to, abychom pomohli zásobit výrobní závody potřebnými etiketami, obaly.

Provozní opatření - Covid 19
16.03.2020

Vážení obchodní přátelé, s ohledem na vývoj situace v posledních dnech Vás chceme ujistit, že výroba v Colognii běží i nadále standardně a bez významnějších omezení.

Mládí vpřed!
27.02.2020

I letos jsme podpořili "naše mládí", a sice maturitní třídu 4. A kolínského gymnázia darováním předmětů do tomboly na jejich maturitním plese 21. 2. 2020 v Městském společenském domě v Kolíně.

 

Předchozí články
3/16
Starší články

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ